LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Duurzaamheid, kansen en dilemma’s op de Landelijke Asbest Praktijkdag 2023

Duurzaamheid, kansen en dilemma’s op de Landelijke Asbest Praktijkdag 2023

Tijdens de 'Landelijke Asbest Praktijkdag' kunnen deelnemers kennisnemen van de actuele en nieuwe ontwikkelingen, knelpunten en oplossingen voor de dagelijkse asbestpraktijk.

Of u nu bouwt, sloopt, gebouwen beheert of toezicht houdt, u zult daarbij de effecten voor het milieu in gedachten houden. Tijdens deze asbestpraktijkdag hoort u wat milieumaatregelen en circulariteit betekenen voor de asbestbranche. Welke dilemma’s doen zich voor bij opdrachtgever en opdrachtnemer, welke kansen zijn er en wat kunnen we leren van onze zuiderburen?

In het plenaire ochtendprogramma hoort u o.a. op welke wijze vastgoedbeleggers en -managers o.b.v. een risicobeoordelingsmodel tot een risicobeheersmodel en beheersplan kunnen komen. Martin van Staveren, docent Universiteit Twente en Nyenrode en auteur van Iedereen Risicoleider, vertelt hoe u kunt omgaan met onzekerheden en risico’s en hoe u voorkomt dat emoties het winnen van helder denken.

Nieuwe asbestregels

Naar verwachting gaat de nieuwe asbestregelgeving medio 2023 in. Gelijktijdig wordt het instrument SMART-nieuwe stijl gelanceerd. Tijdens een van de middagpraktijksessies zal Jody Schinkel de structuur en de inhoud van SMART-ns toelichten. Verder wordt u in de middag bijgepraat over o.a. de juridische actualiteiten in Nederland, de EU-regelgeving en circulair bouwen en slopen. En natuurlijk ontbreken tijdens deze dag de praktijkcasussen niet.


Organisatie:
Uitgeverij Kerckebosch, Horyon en LXA
Datum: Donderdag 25 mei 2023
Locatie: Hotel Van der Valk Veenendaal

Bekijk het volledige programma op www.asbestpraktijkdag.nl

donderdag 11 mei 2023permalink