LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Abonneren op Asbestmagazine

Neem een abonnement op Asbestmagazine voor € 20,- per jaar

Het kennisplatform Asbestmagazine.nl is onafhankelijk en maakt geen onderdeel uit van een bedrijf dat in de asbestsector actief is. Asbestmagazine heeft een onafhankelijke redactie met als taak de doelgroep te informeren over relevante zaken die hebben te maken met asbest en andere gevaarlijke stoffen in de bouw/sloop.

Asbestmagazine is onmisbaar voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met asbestgerelateerde zaken. Op Asbestmagazine.nl wordt 2x per jaar een E-zine geplaatst. Dit digitale magazine is vooral bedoeld om tegemoet te komen aan de behoefte om snel via de computer, de tablet en de telefoon bediend te worden met o.a. productnieuws, onderzoeken, achtergronden, projectbeschrijvingen, interviews of wijzigingen in wet- en regelgeving, veel beeld en opinies die ertoe doen.

Uw abonnement biedt tevens gratis toegang tot het actuele nieuws op onze www.Asbestmagazine.nl en u ontvangt de Asbestmagazine Nieuwsbrief.

Uw gegevens

 

Adresgegevens

 

 

 


 

  
  

 

* verplichte velden

(genoemde prijzen zijn excl. 9% btw)

 

  

 

Asbestmagazine gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het Privacy Statement.

Privacy Statement

Contentis Uitgeverij vindt dat persoonsgegevens van de bezoekers van haar websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid moeten worden behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt Contentis Uitgeverij in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De door u verstrekte gegevens verwerkt Contentis Uitgeverij alleen om uw vraag correct te beantwoorden of u de gevraagde dienst op juiste wijze te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als (aan)vrager vast te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt tenzij u hiermee hebt ingestemd of dit wettelijk is verplicht.

Dit privacy statement is van toepassing op de webpagina’s van Contentis Uitgeverij. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.