LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Linkedin Groep AsbestKennis/Asbestmagazine 2.000 leden voorbij!

Linkedin Groep AsbestKennis/Asbestmagazine 2.000 leden voorbij!

Een mijlpaal: meer dan 2.000 mensen hebben zich inmmiddels aangemeld als lid van de Linkedin Groep AsbestKennis/Asbestmagazine. Hét onafhankelijke podium om inhoudelijk te discussiëren over asbestgerelateerde zaken.

De groep AsbestKennis bestaat sinds februari 2009 (gestart door Rob Arzoni). Vanaf 2016 heeft Asbestmagazine zich aan de groep verbonden en ontstond de groepsnaam AsbestKennis/Asbestmagazine. Deze groep heeft als doel kennis en informatie met betrekking tot asbest te delen ter bevordering van begrip en diepgang.

Een belangrijk uitgangspunt was en is de onafhankelijke status. AsbestKennis/Asbestmagazine biedt een onafhankelijk podium om inhoudelijk te discussiëren over asbestgerelateerde zaken.

Deelnemers aan de LinkedIn Groep AsbestKennis/Asbestmagazine zijn professionals die in de asbestsector werkzaam zijn maar ook professionals uit andere sectoren die in hun werk met asbest te maken hebben of krijgen.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

Linkedin Groep AsbestKennis/Asbestmagazine 2.000 leden voorbij!

Fotografie: this work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic License -  photo credit: Beth McCullough - www.flickr.com/photos/coletivomambembe/4305859251/ - (work is modified by user)

dinsdag 16 november 2021permalink