LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Linkedin Groep AsbestKennis / Asbestmagazine 1600 leden voorbij!

Linkedin Groep AsbestKennis / Asbestmagazine 1600 leden voorbij!

Een mijlpaal: op 1 januari 2019 tikte de teller meer dan 1600 leden aan voor de Linkedin Groep AsbestKennis/Asbestmagazine. Hét onafhankelijke podium om inhoudelijk te discussiëren over asbestgerelateerde zaken.

De groep AsbestKennis bestaat sinds februari 2009 (gestart door Rob Arzoni). Vanaf 2016 heeft Asbestmagazine zich direct aan de groep verbonden en ontstond de groepsnaam AsbestKennis/Asbestmagazine. Deze groep heeft als doel kennis en informatie met betrekking tot asbest te delen ter bevordering van begrip en diepgang.

Een belangrijk uitgangspunt was en is de onafhankelijke status. AsbestKennis/Asbestmagazine biedt een onafhankelijk podium om inhoudelijk te discussiëren over asbestgerelateerde zaken.

Deelnemers aan de LinkedIn Groep AsbestKennis/Asbestmagazine zijn professionals die in de asbestsector werkzaam zijn maar ook professionals uit andere sectoren die in hun werk met asbest te maken hebben of krijgen. Omdat de sector steeds complexer wordt zal er ook steeds meer behoefte zijn om standpunten uit te wisselen en elkaar te informeren over belangrijke zaken.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

Nieuwe editie vakblad Asbestmagazine verschenen LINKEDIN GROUP - ASBESTKENNIS / ASBESTMAGAZINE
  
         www.linkedin.com/groups/1813190

Nieuwe editie vakblad Asbestmagazine verschenen  www.facebook.com/asbestmagazine

twitter.com/asbestmagazine

Fotografie: this work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic License -  photo credit: Beth McCullough - www.flickr.com/photos/coletivomambembe/4305859251/ - (work is modified by user)

donderdag 10 januari 2019permalink