LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Nieuwe naam. Nieuw magazine. Asbestmagazine is uit!

Nieuwe naam. Nieuw magazine. Asbestmagazine is uit!

Vandaag is bij meer dan 2.000 adressen de geheel vernieuwde uitgave van het vakblad asbestmagazine bezorgd. De website kunt u nu vinden op www.asbestmagazine.nl.

We zijn trots op deze eerste editie met de nieuwe naam asbestmagazine.

In 2009 verscheen de eerste uitgave van het vakblad onder de naam Asbest & Bouw en tegelijkertijd werd ook de website www.asbestenbouw.com gelanceerd. De website kunt u nu vinden op www.asbestmagazine.nl en deze wordt binnenkort ook volledig gerestyled.

Asbestmagazine is niet alleen het vakblad maar is hét multimediale kennisplatform (vakblad, website, nieuwsbrief, social media) over asbest en is inmiddels een begrip bij alle partijen die beroepsmatig in meer of mindere mate te maken hebben met asbest en andere gevaarlijke vezels.

Er is de afgelopen jaren veel gebeurd rondom het thema asbest. Nieuwe regelgeving, intensievere handhaving en veel, heel veel, aandacht in de landelijke media. Die aandacht voor asbest is ook nodig, het is tenslotte een gevaarlijk mineraal. Om die gevaren te onderkennen en risico´s te vermijden is kennis nodig en vooral het delen van die kennis. Dat moet niet alleen nu maar ook in de komende jaren.

Met dit vakblad willen wij u goed informeren over alle ontwikkelingen. We laten asbestdeskundigen aan het woord die hun ervaring en kennis met u delen. Ook de brancheorganisaties hebben een plek in ons magazine en zij zullen u regelmatig informeren over hun activiteiten.

Wij zijn een open platform en bieden een podium voor alle partijen in de asbestmarkt. Het is nu aan u of u hieraan wilt bijdragen. Ik hoop dat ons magazine voor u een inspiratie zal zijn om ook uw kennis of vragen met andere lezers te delen.

Wilt u meer weten over het vakblad asbestmagazine of heeft u interesse in de commerciële mogelijkheden die asbestmagazine u kan bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op; we staan voor u klaar.

Rob Olthof

Uitgever Asbestmagazine

rob.olthof@asbestmagazine.nl

 

 

dinsdag 4 augustus 2015  |  1 reactiespermalink

Reacties

Als informatiebron en naslagwerk een prima en fraaie aanvulling van dat wat 'de asbestwereld' (..en DIE is veel groter dan je zien kunt, weten wij..) bezighoudt en nog zal gáán houden. Proficiat voor de makers ervan én de leveranciers van de wetenswaardigheden. Succes met het blad.

reactie door Jan van Zelm  |  vrijdag 4 september 2015 @ 11:32 uur

Reactie plaatsen

Bevestigingscode