LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Asbestos 2015, de eerste vakbeurs voor asbestsector

Asbestos 2015, de eerste vakbeurs voor asbestsector

Op woensdag 15 en donderdag 16 april 2015 staat Ahoy helemaal in het teken van asbest. Onder de naam Asbestos 2015 ontmoeten asbestprofessionals elkaar twee dagen lang.

Asbestos 2015 is daarmee dé plek voor bedrijven en organisaties die zich met asbest bezighouden. Van inventarisatie en onderzoek tot en met de sanering en opslag. Alle denkbare sectoren variërend van woningbouw tot aan de maritieme sector en petrochemie hebben op de een of andere manier met asbest te maken.

‘Live’ presentaties van nieuwe producten
Tijdens Asbestos 2015 presenteert de branche zich gezamenlijk aan een breed publiek. Naast een diversiteit van bedrijven op de beursvloer, is het kernelement van Asbestos 2015 een uitgebreid kennisprogramma. De branche is in de breedste zin vertegenwoordigd: van het verwijderen tot inventariseren en onderzoek, tot en met sanering en opslag. Daarnaast zijn op Asbestos 2015 de brancheorganisaties vertegenwoordigd, de certificerende instellingen, maar zullen bijvoorbeeld ook leveranciers van asbestvervangende producten, nieuwe saneringstechnieken en nieuwe bronmaatregelen hun assortiment ‘live’ presenteren aan de beursgangers .

Ook zullen de overheid, de branche en medici prangende vragen beantwoorden, informatie verstrekken en kennis delen. En is er aandacht voor innovaties, trends en ontwikkelingen, wet- en regelgeving, milieu, veiligheid en gezondheid.

Datum:
Woensdag 15 en donderdag 16 april 2015

Openingstijden:
Woensdag 10.00 tot 21.00 uur
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur

Locatie:
Beurs- en Evenementencentrum Ahoy, Rotterdam
Organisatie: Exhibitions Rotterdam International
Beursoppervlak: 6.000 m2
Exposanten: 70
Toegang: Kosteloos voor professionals
Informatie: www.asbestos2015.com

donderdag 26 februari 2015  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode