LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

President Obama geeft miljarden voor asbestvrij maken scholen

President Obama geeft miljarden voor asbestvrij maken scholen

De Amerikaanse president Obama heeft voor het Congres zijn langverwachte American Jobs Act (banenscheppingsplan) gepresenteerd, een voorstel om de stokkende economie opnieuw aan te zwengelen. Dit plan pompt 447 miljard dollar in de Amerikaanse economie om extra werkgelegenheid te scheppen.

In dit plan is ook een stevig budget opgenomen om de schoolgebouwen in Amerika te inventariseren en asbestvrij te maken. Als het plan wordt goedgekeurd dan zullen naar schatting 35.000 scholen hiervan profiteren. "Every child deserves a great school, and we can give it to them," zei president Obama in Ohio waar hij het plan presenteerde.

Een woordvoerder van het grootste advocatenbureau in Amerika dat asbestgerelateerde zaken doet was verheugd. "Ik ben blij dat President Obama de veiligheid van leerlingen en leraren zo urgent vindt dat er een fors budget hiervoor wordt vrijgemaakt."

Houston, Oktober 04, 2011

woensdag 5 oktober 2011  |  1 reactiespermalink

Reacties

Visie en uitvoering..... De afstand daartussen is ZO groot en WIE gaat voorkomen dat daar iets tussenkomt ? Als mr. president Obama dat voor elkaar krijgt is er een les te leren vanuit de USA voor Europa.

reactie door Jan van Zelm  |  zaterdag 13 december 2014 @ 22:58 uur

Reactie plaatsen

Bevestigingscode