LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Per 1 mei subsidieregeling 'Asbest van het dak' in Overijssel

Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel hebben op 12 april besloten een subsidieregeling 'Asbest van het dak, zonnepanelen erop' open te stellen. Met deze regeling wil de provincie de agrarische sector stimuleren meer gebruik te maken van zonne-energie. Er wordt subsidie verleend aan agrarische bedrijven die asbest saneren en in ruil daarvoor zonnepanelen installeren. De provincie stelt voor deze regeling een bedrag van 3,5 miljoen euro beschikbaar, met een maximum per agrarisch bedrijf van 50.000 euro. De regeling is geopend van 1 mei tot en met 1 juli.

Zie ook website www.asbestvanhetdak.nl. Vanaf 26 april staat op deze website meer informatie over de open te stellen regeling. Tevens zijn er tips te vinden met betrekking tot asbestsanering en installatie van zonnepanelen. Het aanvraagformulier voor de subsidie is ook op de website te vinden.


donderdag 14 april 2011  |  1 reactiespermalink

Reacties

Een erg goede actie vind ik dit. Naast dat er wordt ingegaan op veiligheid, wordt er ook nog een duurzaam product aangeboden. Ik denk dat dit erg interessant is voor de agrarische sector. Ook verlaagt dit hopelijk de drempel om asbest te saneren. https://www.a-s-e.nl/contact/amsterdam

reactie door Vincent Rondwijk  |  dinsdag 2 juli 2019 @ 11:03 uur

Reactie plaatsen

Bevestigingscode