LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

DEHACO 25-jarig jubileum

DEHACO 25-jarig jubileum

Dehaco viert op zaterdag 25 september aanstaande haar 25-jarig jubileum.

Frank Berbée, de trotse oprichter en eigenaar, startte in 1985 zijn DE HAmer COmbinatie aan de Kruisbaak in Lisserbroek. Het bedrijf is thans uitgegroeid tot een toonaangevend totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche. Het jubileum op 25 september aanstaande wordt met een groots evenement gevierd bij Dehaco in Lisserbroek. Relaties en leveranciers uit binnen- en buitenland zijn hierbij aanwezig.

Dehaco (sinds 1985) is totaalleverancier voor de sloopbranche en toonaangevend op het gebied van asbestsanerings-, grondsaneringsproducten en sloopmaterieel. Zij verkoopt en verhuurt een groot assortiment hydraulisch en pneumatisch (sloop)materieel, asbestsanerings- en veiligheidsproducten.

Bovendien beschikt Dehaco over een modern keuringscentrum voor uitrustingsstukken en asbestgereedschappen. Grote aannemers en sloopbedrijven in binnen- en buitenland behoren tot haar klantenkring. Dehaco is een ambitieuze organisatie en haar doelstelling is erop gericht om haar activiteiten in binnen- en buitenland te laten groeien.

vrijdag 13 augustus 2010  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode