LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Digitale vragenlijst VROM-Inspectie

Digitale vragenlijst VROM-Inspectie

Hoe voorkomen gemeenten illegale asbestverwijdering? En hoe vullen zij het toezicht en de handhaving bij asbestverwijdering in? Het ministerie van VROM wil dit in beeld brengen en roept gemeenten op een digitale vragenlijst in te vullen.

Deze digitale vragenlijst hoort bij de brief van de VROM-Inspectie die aan alle gemeenten is gezonden. In deze brief is verzocht om informatie over de uitvoering van de gemeentelijke asbesttaken.

Dit onderzoek is gericht op het nagaan hoe gemeenten nu trachten illegale asbestverwijdering te voorkomen en invulling geven aan de taken met betrekking tot toezicht en handhaving op het asbestterrein. Dit onderzoek moet een landelijk beeld opleveren. Daarnaast geeft het onderzoek een beeld per individuele gemeente. Op basis daarvan kan worden nagegaan of de asbestgerelateerde taken naar behoren worden uitgevoerd danwel dat de uitvoering verbetering behoeft.
De digitale vragenlijst en meer informatie vindt u via onderstaande link. U heeft tot 7 juli 2010 de tijd om de lijst in te vullen.

www.quickscanasbest.nl

woensdag 16 juni 2010  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode