LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Opnieuw onrust over asbestsanering V&D Hilversum

Opnieuw is er onrust over asbest in het Hilversumse filiaal van V&D. Deze week is op de parterre begonnen met sanering van asbest, terwijl de winkel gewoon open is. Personeel van het warenhuis heeft daar geen goed gevoel bij en slaat alarm. Ten onrechte, benadrukt V&D.


Personeel gaat niet meer met plezier aan het werk, zegt een klokkenluider. ,,Het blijft gevaarlijk, het is hetzelfde gezeur als vorig jaar. Dat spul zit door het hele gebouw, ook in de kelder en op de verdiepingen.'' Vorig jaar werd V&D op last van de gemeente en de Arbeidsinspectie een aantal dagen gesloten vanwege een risicovolle situatie.


Donderdagochtend heeft de leiding van V&D Hilversum een extra voorlichtingsbijeenkomst ingelast voor de eigen mensen, met de bedoeling de onrust weg te nemen. Bij de vestiging werden 138 mensen, inclusief parttimers.
Volgens V&D-woordvoerster Sandy Perquin is de sanering honderd procent veilig. ,,We krijgen zelfs complimenten van de Arbeidsinspectie voor de manier waarop we het aanpakken.''

BRON: GooienEemlander.nl 

donderdag 4 maart 2010  |  0 reactiespermalink

Reactie plaatsen

Bevestigingscode