LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Kiwa Compliance omgedoopt in SGI Compliance

Het is al weer twee jaar geleden dat Kiwa Compliance International (voorheen Shield Group International) vertrok uit de Kiwafamilie.

Kiwa Compliance kreeg een nieuw onderdak bij het investeringshuis LDC Deze beslissing was gebaseerd op het inzicht dat het bedrijf van Shield Group International een betere toekomst zou hebben als onafhankelijk bedrijf met toegewijde steun van een investeerder, dan binnen de Kiwafamilie waar de Shield activiteiten eigenlijk niet tot de corebusiness activiteiten behoorden.

De afgelopen periode is de rebranding voorbereid en op 17 maart werd de nieuwe naam en huisstijl (niet alleen voor de Nederlandse, maar alle internationale activiteiten gepresenteerd: SGI Compliance. Zie www.sgicompliance.nl. SGI Compliance International biedt nu een volledig scala aan compliance-diensten op het gebied van gevaarlijke stoffen, water- en brandveiligheid.

Om de definitieve knip tussen Kiwa en SGI Compliance officieel te maken overhandigden SGI Compliance Directeur Nederland, Fred Mast, en Business Development Directeur, Ruud Helderop, aan de Kiwa Directie een taart aan met het oude Kiwa en het nieuwe SGI Compliance logo. Het snijden van de taart markeerde de nieuwe situatie.
De splitsing betekent geenszins dat de onderlinge samenwerking ook is doorgesneden. Via de bestaande wegen zal op bepaalde gebieden samenwerking blijven bestaan dienstverlening naar de markt te kunnen optimaliseren.

Meer informatie: SGI Compliance

dinsdag 23 maart 2021permalink