LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Hamer verwijdert alle typen asbest in alle risicoklassen

Hamer verwijdert alle typen asbest in alle risicoklassen

Hamer behoort tot het selecte groepje bedrijven dat in Nederland alle typen asbest in alle risicoklassen mag verwijderen. Wij werken conform Bijlage Xllla behorend bij Artikel 4.27 en zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Onze asbestdeskundigen zijn SC 570 gecertificeerd.

   
   

"Hamer doet veel meer dan asbest saneren"

Commercieel directeur John Dijkman: "Wij doen veel meer dan het vakkundig saneren van asbest. Met onze zeventien expertisegebieden lossen wij alles rond uw asbestsanering op. Zo demonteren en monteren we machines en installaties. En ook de afbouw of vervanging van asbesthoudende materialen door veilige materialen, behoort tot ons dagelijks werk. 
Wij ondersteunen onze klant van A tot Z bij zijn asbestproblematiek. Of u nu al een inventarisatierapport heeft, of alleen geconstateerd heeft dat er asbest in of om het pand aanwezig is, wij zorgen voor een complete oplossing”.

Uw continuïteit staat bij ons voorop
Als totaalinstallateur zijn we bekend met de veiligheidsregels in de industrie. Gestructureerd en zorgvuldig werken zit in ons DNA. We zijn als geen ander in staat om, na het verwijderen van asbest, uw bedrijfsmiddelen weer snel volledig operationeel te maken. Dat onderscheidt ons van de meeste andere asbest verwijderingsbedrijven.

Hamer verwijdert asbest onder alle omstandigheden

In de open lucht – Buitensanering
We verwijderen zowel hechtgebonden asbesthoudende materialen als niet-hechtgebonden asbesthoudende materialen die zich aan de buitenzijde van een gebouw of object bevinden.

In containment - Binnensanering
Ook asbest die zich in allerlei vormen binnen gebouwen bevindt verwijderen we.

Alles in eigen beheer
We hebben alle benodigde kennis en materieel in huis. Daardoor kunnen wij een totaalpakket bieden waarmee wij de complete asbestsanering in eigen beheer uitvoeren. Tot en met het opruimen en afvoeren van de asbest met eigen, speciaal daarvoor ingerichte wagens.

Focus op veiligheid en continuïteit
In Nederland moet de komende jaren nog veel asbest verwijderd worden. Hamer wil dit goed en veilig doen met zo min mogelijk hinder voor haar opdrachtgevers. Onze kennis en specialisatie spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zijn Bijlage Xllla behorend bij Artikel 4.27, VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Onze asbestdeskundigen zijn SC 570 gecertificeerd.

In Nederland en België
Hamer saneert asbest door het gehele land. Met drie vestigingen verspreid over Nederland en een vestiging in België zijn we altijd dichtbij. U vindt ons in Apeldoorn, Assen, Rosmalen en Kruibeke (B)."

Zie ook www.hamer.net/expertises/asbestsanering

Bel of mail voor meer informatie:
Dennis Stierman, Asbestdeskundige
T 055 577 72 00
M 06 836 523 56
E dennis.stierman@hamer.net

maandag 21 januari 2019permalink