LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

6 november 2018: Nationale Asbest Conferentie

6 november 2018: Nationale Asbest Conferentie

De discussie over de gezondheidsrisico’s, het gebrek aan arbeidscapaciteit, de (on)mogelijkheden van financieringsconstructies en de strenge eisen aan veiligheid zorgen dat ook u voor een uitdaging staat. Tijdens de 17e Nationale Asbest Conferentie ontdekt u met dé experts oplossingsgerichte ideeën voor uw project.

6 november 2018: Nationale Asbest Conferentie

Programma onderdelen 2018
Het NIB Netwerk Moment
U gaat graag naar huis met nieuwe contacten waarmee u ook na het congres ideeën en ervaringen uit kunt wisselen? Daar helpen wij u graag bij! U krijgt de tijd om op een unieke, informele en wervelende manier kennis te maken met elkaar!
Cocreatie staat centraal
Stel uw vragen en geef uw mening via uw smartphone. Door deze interactie ontstaan boeiende discussies en krijgen uw vragen en feedback direct een podium.
De Grote Asbestdiscussie
We leggen de experts prikkelende stellingen voor zodat gegarandeerd discussie ontstaat. Geef ondertussen uw mening vanuit uw expertise.
Cross industry
Internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt een verfrissende vergelijking tussen de asbestsector en de topsport.Vanuit een humoristische invalshoek krijgt u vernieuwende inzichten.
Expertsessies
Kies het thema dat het best bij uw praktijk past. Interactie staat centraal zodat u kennis en ervaring kunt uitwisselen met vakgenoten.

6 november 2018: Nationale Asbest Conferentie

De volgende thema’s staan centraal:
De discussie over de gezondheidsrisico’s, het gebrek aan arbeidscapaciteit, de (on)mogelijkheden van financieringsconstructies en de strenge eisen aan veiligheid zorgen dat ook u voor een uitdaging staat. Tijdens de 17e Nationale Asbest Conferentie ontdekt u met dé experts opl ossingsgerichte ideeën voor uw project, zoals:
Juridische en praktische toepasbaarheid van het certificeringstelsel: In hoeverre staan de vereiste veiligheidseisen voor u in verhouding tot de werkelijke risico’s?
Bewustwording en stimuleringsmethoden: Hoe creëert u meer bewustwording bij pandeigenaren en stimuleert u hen om asbest te saneren?
(On)mogelijkheden van innovatie: Hoe vindt u toch een opening om te innoveren?
Toezicht en handhaving: Hoe houdt u toezicht op het asbestverbod en het volgens wet- en regelgeving verwijderen van asbest?
Versnelling sanering van asbestdaken: Wat kunt u doen om de daken in uw regio voor 2024 asbestvrij te maken?

Zie hier het programma.

dinsdag 30 oktober 2018permalink