LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

VERAS organiseert Demolition Day

VERAS organiseert Demolition Day

Leden van VERAS stellen op 22 september 2018 hun sloop- en asbestverwijderingslocaties open voor u!

Heeft u altijd al eens rond willen kijken op een slooplocatie? Bent u benieuwd wat er gebeurt met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? En wist u dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche volop interessante carrièremogelijkheden biedt? Kom op 22 september 2018 – Demolition Day – naar een slooplocatie bij u in de regio! U kunt dan met eigen ogen zien dat slopen en asbest verwijderen een prachtig vak is!

Waarom VERAS Demolition Day organiseert
VERAS is dé branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven. Met 100 leden en meer dan 20 donateurs vertegenwoordigen wij een belangrijk deel van de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Op Demolition Day willen we Nederland graag laten zien in wat voor geweldige branche wij dagelijks ons werk doen en hoe trots we zijn op ons mooie vak. We willen de verschillende functies in het slopersvak en in de asbestverwijdering én de carrièremogelijkheden onder de aandacht brengen.
Wist u bijvoorbeeld dat er een MBO opleiding Slopen is? Tevens willen we de bijzondere en interessante rol laten zien van de sloopaannemer als grondstoffenleverancier voor de Circulaire Economie. Wat gebeurt er met de materialen die vrijkomen tijdens sloopwerkzaamheden? U komt het allemaal te weten op Demolition Day!
Bekijk vooral ook het Demolition Day filmpje dat op RTL4 te zien was.

Welke slooplocaties doen mee?
Op de website www.demolitionday.nl ziet u welke leden van VERAS op 22 september 2018 hun projectlocatie(s) of hun eigen bedrijfslocatie openstellen voor publiek en waar deze locaties zich bevinden. Onze leden geven u ook alvast een voorproefje van wat u op Demolition Day op hun sloop- of bedrijfslocatie kunt verwachten. Er zit er altijd wel één bij u in de regio!

Via de website en onze speciale nieuwsbrief (inschrijven via de website) houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Demolition Day en de locaties die u kunt bezoeken.

Demolition Day is leuk en interessant voor iedereen!
Iedereen is welkom! Of u nu al bekend met het slopersvak of niet: Demolition Day is een dag voor iedereen, voor jong en oud. Onze leden ontvangen u graag op hun project- of bedrijfslocatie om u te laten zien en ervaren dat slopen een prachtig en dynamisch vak is. Zet 22 september 2018 dus alvast in uw agenda en komt allen naar de slooplocatie voor een geweldige ervaring!

donderdag 19 juli 2018permalink