LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Samenwerking vakblad Asbestmagazine en LinkedIn groep Asbest Kennis

Samenwerking vakblad Asbestmagazine en LinkedIn groep Asbest Kennis

De LinkedIn groep Asbest Kennis is de samenwerking aangegaan met kennisplatform en vakblad Asbestmagazine. Het doel van deze samenwerking is het uitbreiden van het kennisnetwerk rond het onderwerp asbest.

Ook in de komende jaren zal asbest een veel besproken onderwerp zijn en wet- en regelgeving verder aangepast worden, zullen nieuwe technieken hun intrede doen en gedurende de uitvoering van het landelijke asbestdakenverbod nieuwe vragen worden opgeworpen die moeten worden beantwoord.

Het doel van de LinkedIn groep Asbest Kennis /Asbestmagazine is om zoveel mogelijk kennis en informatie over asbest te delen en een onafhankelijk podium te bieden om inhoudelijk te discussiëren over asbestgerelateerde onderwerpen.

Wij denken dat we met deze samenwerking weer een stap hebben gemaakt om alle betrokkenen in de keten nog meer te verenigen Het platform nodigt alle betrokkenen in en rond de asbestsector uit om hun kennis te delen om zodoende het vakgebied verder te ontwikkelen.

Samenwerking vakblad Asbestmagazine en LinkedIn groep Asbest Kennis

maandag 21 november 2016  |  1 reactiespermalink

Reacties

Een goed begin voor uitwisselen van de kennis wereldwijd. Creëren van mogelijkheden in samenwerking op allerlei niveaus.

reactie door Stojiljkovic Nebojsa  |  dinsdag 29 november 2016 @ 09:23 uur

Reactie plaatsen

Bevestigingscode