LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Bedrijfsprofiel RPS NEDERLAND

« Terug naar het overzicht

Logo RPS NEDERLAND

RPS is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met eigen laboratoria. We verzamelen, ordenen en analyseren informatie en geven advies voor een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dat doen we met ruim 450 professionals vanuit de werkvelden laboratoria, gebieden, vastgoed en infrastructuur. Wij werken onder andere voor overheden, bedrijven en inspecties vanuit vestigingen in Amsterdam, Breda, Delft, Leerdam en Zwolle.

Onze missie is samen met klanten actief op zoek te gaan naar manieren om complexe zaken makkelijker te maken. Onderzoekend en grensverleggend werken wij aan oplossingen voor de problemen van morgen.

Wij hebben daarbij een overtuigend pragmatische instelling waarin verbinden centraal staat en we worden ondersteund door praktisch toepasbare innovaties die het werken makkelijker maken.

Als onderdeel van RPS Group maken we gebruik van een mondiaal expertisenetwerk. RPS Group (1970) is een wereldwijd toonaangevende, zakelijke dienstverlener met 5.600 professionals, verspreid over vestigingen in 125 landen op 6 continenten. Samen definiëren, ontwerpen en leiden wij projecten die gedeelde waarde creëren, voor een complexe wereld die verstedelijkt met een schaarste aan hulpbronnen. Deze internationale ervaring en gespecialiseerde kennis zetten we in om uw verwachtingen te overtreffen.

RPS advies- en ingenieursbureau bv