LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Bedrijfsprofiel Hamer

« Terug naar het overzicht

Logo Hamer

Hamer behoort tot het selecte groepje bedrijven dat in Nederland asbest verwijderen mag. Als totaal­installateur, in onder andere de brandstof-, chemische- en voedingsmiddelen­industrie, zijn we gewend om volgens strikte regels en protocollen te werken. Wij gaan gestructureerd en zorgvuldig te werk en zijn als geen ander in staat om, na de asbestsanering uw bedrijfsmiddelen weer snel volledig operationeel te maken. Wij kunnen de gehele afbouw of vervanging van asbesthoudende materialen voor veilige bouwmaterialen op ons nemen. Dat onderscheidt ons van andere asbestsanerings­bedrijven.

Wij ondersteunen u graag van A tot Z bij uw asbestprobleem, of u al een inventarisatie­rapport heeft of alleen heeft geconstateerd dat er asbest in of om het pand aanwezig is. We zorgen voor een complete oplossing. Dit houdt niet op bij het saneren van het asbesthoudende materiaal. Ook de afbouw of vervanging van asbest door veilige bouwmaterialen behoort tot de mogelijkheden. Hier komt onze brede technische kennis goed van pas. Lees hier meer over welke kosten asbest verwijderen met zich meebrengt.

Asbest verwijderen met focus op veiligheid en continuïteit
Hamer is gecertificeerd om alle typen asbest in alle risicoklassen te saneren. Wij gaan gestructureerd en zorgvuldig te werk zoals we dat gewend zijn bij het maken van bijvoorbeeld procesinstallaties. Na het gecontroleerd en veilig verwijderen van asbest in gebouwen, installaties en machines zijn wij als geen ander in staat alles weer snel en efficiënt op te bouwen of geheel te vernieuwen. Daarbij doen we er alles aan om het productieproces van onze opdrachtgever niet te verstoren.

In Nederland (en daarbuiten) moet de komende jaren nog veel asbest gesaneerd worden. Hamer stelt zich tot doel dit goed en veilig te doen met zo min mogelijk hinder voor haar opdrachtgevers. Onze kennis en specialisatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Alles in eigen beheer
We hebben alle benodigde kennis en materieel voor asbestsanering in huis. Daardoor kunnen wij een totaalpakket bieden waarbinnen wij de complete asbestsanering in eigen beheer uitvoeren. Tot en met het opruimen en afvoeren van de asbest met eigen, speciaal daarvoor ingerichte wagens. U hebt er helemaal geen omkijken naar.