LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Bedrijfsprofiel Best Vision BV

« Terug naar het overzicht

Logo Best Vision BV

Best Vision BV is ideale partner op gebied van asbestinventarisatie, advies en inspectie. Al meer dan twee decennia hebben wij ervaring opgedaan in alle aspecten rondom asbestsanering, beoordelen wij gebouwen en objecten, door heel Nederland op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen, voeren wij inspecties uit en geven advies. Dat doen wij voor uiteenlopende partijen waaronder particulieren, overheden en gecertificeerde bedrijven.

Kennis van zaken

Bestvision koppelt uitvoerige theoretische kennis aan jarenlange praktijkervaring en vertolkt hiermee een voorlopersrol in de asbestbranche. Als relatief kleine organisatie opereren wij tegen concurrerende tarieven en zijn wij bovendien flexibel en snel inzetbaar. Al onze werkzaamheden verrichten wij met ons eigen geschoolde en ervaren personeel. Deze werkwijze verzekert u van de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Breed inzetbaar

Het personeel bij Bestvision voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en is in het bezit van een breed scala aan certificeringen (waaronder DIA, DTA-A, VCA-vol en SC 570 certificaten en een afgeronde BHV-, Bouwkundige of aanverwante opleiding). Al onze medewerkers hebben een medische keuring afgerond en beschikken over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van asbestonderzoek.